• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
permaculture forums growies critters building homesteading energy monies kitchen purity ungarbage community wilderness fiber arts art permaculture artisans regional education skip experiences global resources cider press projects digital market permies.com private forums all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
master stewards:
  • Anne Miller
  • Nicole Alderman
  • r ranson
  • Pearl Sutton
  • Mike Haasl
  • paul wheaton
stewards:
  • Joylynn Hardesty
  • Dave Burton
  • Joseph Lofthouse
master gardeners:
  • jordan barton
  • Greg Martin
gardeners:
  • Carla Burke
  • Ash Jackson
  • Kate Downham

link showing up in post as code

 
author & gardener
Posts: 498
Location: Southeastern U.S. - Zone 7b
236
goat cat forest garden foraging chicken food preservation medical herbs writing solar wood heat homestead
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I included a link in a post using the URL button in the post editor, but it displays as code instead of the link. I tried it twice, with the same result. Here's a screenshot showing the post editor and the preview.



As far as I know, I filled in the URL dialog boxes correctly (i.e the same way I always have), so is this a glitch in the behind-the-scenes software? Or is there something else I could have done? I can't figure out how to fix it on my own.

(I removed the sentence from the post, since it wasn't essential anyway.)
 
Leigh Tate
author & gardener
Posts: 498
Location: Southeastern U.S. - Zone 7b
236
goat cat forest garden foraging chicken food preservation medical herbs writing solar wood heat homestead
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is the reply to my post in that thread, and it seems to be having a similar issue with formatting. Any ideas?



forum-formatting-problem.jpg
formatting issue?
formatting issue?
 
gardener
Posts: 604
Location: Durham, NC
219
hugelkultur gear urban cooking building writing woodworking
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Leigh Tate wrote:I included a link in a post using the URL button in the post editor, but it displays as code instead of the link. I tried it twice, with the same result. Here's a screenshot showing the post editor and the preview.



As far as I know, I filled in the URL dialog boxes correctly (i.e the same way I always have), so is this a glitch in the behind-the-scenes software? Or is there something else I could have done? I can't figure out how to fix it on my own.

(I removed the sentence from the post, since it wasn't essential anyway.)



Can you post a link to the forum post having the problem?  It is difficult to diagnose from a picture.  You can do that by right-clicking on the gold post-it icon next to the purple timestamp on the post and copying the link location.  You can post it as plain text is you want.  :)
 
Leigh Tate
author & gardener
Posts: 498
Location: Southeastern U.S. - Zone 7b
236
goat cat forest garden foraging chicken food preservation medical herbs writing solar wood heat homestead
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Rob Lineberger wrote:Can you post a link to the forum post having the problem?  It is difficult to diagnose from a picture.  You can do that by right-clicking on the gold post-it icon next to the purple timestamp on the post and copying the link location.  You can post it as plain text is you want.  :)


I appreciate the help Rob.

Here is the post, which I edited because I couldn't correct the problem -> https://permies.com/t/148186/dream-acres-Advice-beginners-needed#1156934
You can see the original post on the revision page here -> https://permies.com/forums/revision/list/1156934
 
Mother Tree
Posts: 11648
Location: Portugal
2255
dog duck forest garden tiny house books wofati bike bee solar rocket stoves greening the desert
  • Likes 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Check which boxes are checked when you make the post or edit.

It might be that the 'disable HTML in this message' box has been checked, in which case it needs to be un-checked again, which you can do when you edit.

Very often if the original post has had boxes checked, any replies will follow suit unless you manually revert them to the standard settings.
 
Leigh Tate
author & gardener
Posts: 498
Location: Southeastern U.S. - Zone 7b
236
goat cat forest garden foraging chicken food preservation medical herbs writing solar wood heat homestead
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thank you Burra! It never occurred to me to check that. Will definitely do so in the future.
 
That feels good. Thanks. Here's a tiny ad:
BWB second printing, pre-order dealio (poor man's poll)
https://permies.com/t/147624/BWB-printing-pre-order-dealio
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic